Subscribe

RSS Feed (xml)



Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Tuesday, December 25, 2012

SeGmEN bloGList BloGGer bAhAru...

klik sini!!


saja join2 lama sda x join cm ni.... x slalu bka blogger ni..hehe
xpa...ambil ksemptn utk join new blogger ni..hihi
 
tgok2 blog org nmpk blog ats ni...so..sy pn join la..
klu korang nk join klik jak ats ni..:P






























9 comments:

Daddy Zuki said...

Salam. Saya pun join segmen ini sbb best sgt. Manalah tahu dpt ramai kwn nanti. Ini link saya:

http://jukdin.blogspot.com/2012/12/bloglist-blogger-baharu-2013-segmen.html

Nur Liyana said...

ya..thanks..hehe

isam ismail said...

selamat bersegmen,, dari dunia yang sama singgah meluaskan legasi

syazri95 said...

membalas kunjungan dari segmen yg sama..done follow.. :)

Secret Of Shaila said...

Salam..^^
Singgah dari segment yang sama Jalan-jalan sambil follow..^^ jemput singgah+komen blog saya^^

http://secretofshaila.blogspot.com/2012/12/bloglist-blogger-baharu-2013-segmen.html

Che Siti Maryam said...

Salam.
Singgah dari segment yg sama & sambil follow..jemput singgah blog yam :)

http://csmaryam.blogspot.com/2012/12/jom-join-blogger-baru.html

ahsfantasy Ryu said...

89Assalamualaikum..
Dear, terima kasih sebab sertai segmen ni.. Kita datang melawat, 'follow' dan komen sini. Jom tengok senarai penuh peserta. Harap klik semua butang 'follow' dan tinggalkan jejak,, :)

New: Contest: Top Referer Get RM100 Topup!

JIBA SUHA said...

salam dri segmen yg sama . DONE FOLLOW YOU , FOLLOW ME BACK :)

ieta.my said...

done follow dr segmen yg sm :) http://www.ieta.my