Subscribe

RSS Feed (xml)



Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Tuesday, July 26, 2011

GiveAway EdY : still beauty


assalammualaikum...

trtarik dgn segmen ne.... lbh2 lgi dgn hadiah yg ditawarkan like angry bird... ^_^
bila nmpk segmen ne rasa nk join je...so... sy pun join la....
kalau korang nak join just follow blog en. edy je....
sy tag kat

tarikh ttp penyertaan : 11.59 mlm, 7 ogos 2011



Sunday, July 24, 2011

Segmen Mari Menambah Follower


Assalammualaikum..^_^

hmm... sy ne jrg mau update blog..haha sbuk jak ne....update bru2 ne sbb cti midsem... hihi bila nmpk segmen yg dianjurkan oleh cik lanun kita.. sy pun trfkir nak join.... so apa lg...jom kita join....

kalau nak join klik join..

Friday, July 22, 2011

Segmen kami blogger 1malaysia


Lagu Rasmi Negeri Sabah

Sabah tanahairku,
Negeri kita yang tercinta,
Pemuda-pemudi semua marilah,
Bangunlah bersatu semua.
Marilah bersama serta maju jaya,
Merdeka sepanjang masa,
Bersatu segala bangsa sentosa,
Sabah negeri merdeka.

sabah bh...hihi
jom join segmen sebagai rakyat malayasia...ne la msanya mengeratkan silaturrahim dan mengenali saudara yang lain...^_^
nak join klik jak banneer bendera malaysaia..:)
jom join
khai
hez

Wednesday, July 20, 2011

Segmen cx's : geng UiTM by campus


Assalammualaikum...

UITM Alor Gajah, Melaka

Diploma in Business Study

Part 1

jom join geng uitm by campus... ^_^

Tuesday, July 19, 2011

sAya DaRI UniVErsiti: UITM aLOR gAjaH...



Assalammualaikum.....

Nama panggilan saya yana

study kat uitm alor gajah

amek kos diploma pengajian perniagaan

kalau nak join klik ne

Monday, July 18, 2011

Begitulah CintaKu...

im with him... the person i love very much..^_^



Hari sabtu ne genap setahun aku bersama Mohd Tarmidzi Bin Rabatin.. Selama setahun kami bersama banyak suka dan duka antara aku dan dia... cinta itu datang dengan sendiri...cinta tu bukan untuk dicari..ia datang dengan tiba-tiba.. itu yang berlaku antara aku dan dia... semua ni tidak dirancang dan tidak disangka oleh sesiapa termasuk kami berdua... kami menerima kelemahan dan kekurangan masing-masing...aku menerima cintanya dalam cubaan 7 atau 8 kali untuk memilikiku...waa...banyak tu...hihii aku sengaja buat macam tue...sebab aku nak tau sama ada jujur atau sekadar untuk dipermainkan...aku serik dipermainkan.... hmm... mau tau cmana kami kenal..jom..:)

kami memang kenal sejak zaman sekolah menengah lagi...tapi...hehe aku dan dia tidak pernah bertegur sapa.....contack pun tidak pernah...kenal setakat dia tue seniour kami..heheh
lepas jak spm...aku selalu on9..2pun 0n9 fb jak... dari situ la bermulanya perkenalan kami...tapi masih x berapa...dia mula tegur aku....chat2...cita2 mcm 2 jak..hihih pas 2 teda...lagipun time 2 aku wat besa jak...sebab teda perasaan... bla msuk plkn...lma x contck dia di fb... bla cuti thun baru cina...aku balik kl tmpt akak aku...so..time 2 on9...tba2 dia tgur....kmi cita2....last2 dia mnta num...tp aku x semudah itu bagi num dgn sesiapa jak...dia yg bg num dia kt aku...tp aku lupa save...jahat kn..hihih sejak kna mainkan perasaan....mcm 2 la aku...mls mau lyn..hihi

habis plkn...tba2 dia ada msg...tp aku lpa save kn num dia..hihi ksian jga dia..huhu start dari situ kami contack mlalui sms jak...xtau dri mna dia dpt num aku..:) kmi pun mula rpt tp sekadar kawan....:) tpi kadang aku x bls... dia tau 2 sebab pa...xpa la 2...


aku terima dia seadanya.... aku mula jatuh cinta denganya sejak dia asyik ambil berat pasal aku...selalu memberi pendapat kalau aku perlukan...selalu buatkan aku ceria dan gembira...:)
bila aku keliru nk smbung study d mna... dia yang bagi pendapat dgn aku...hihi kmi smpat lgi lost contack atas sebab2 tertentu.. kmi mula bersms blik time aku terserempak dia di Karamunsing Mall...hihii ctu la 2...:P
aku da mula syg dia...suka dia....



bila aku mula terima dia....hihi dia x percya...aku trima dia...sbb da bnyk kli aku tolak...heheh mmg jujur n aku wt kptsan muktmad untuk hidup bersama dia...chewah..hihih sepa syg sy???? miji la...:P

saying i love u bukan mudah.... tp bla dia yang ucapkan kata2 2...aku gmbira sangat...:)
aku bahagia dengannya...aku bersyukur sbb ditemukan dgn dia... aku cuma mau dia.... aku syg dia....cyg miji...:) aku berharap kmi ditentukan jodoh yang panjang...amin...gtu la cita dia.... adui jiwang..hahaha






video